Απλό δερμάτινο περιλαίμιο με fleece, πλάτους 2,5cm

Απλό δερμάτινο περιλαίμιο με fleece, πλάτους 2,5cm

Προσοχή

Σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη σε χρώμα κάποιου δέρματος ή ιμάντα που επιλέξατε, θα σας ενημερώνουμε για την πιθανή τροποίηση ή καθυστέρηση του προϊόντος.

Εφαρμογή Προϊόντων

Για την καλύτερη εφαρμογή των προϊόντων στα σχόλια της παραγγελίας ανάλογα το προϊόν γράψτε μας τις εξής διαστάσεις σύμφωνα με τον οδηγό διαστάσεων:

Κολάρα: Λαιμός(cm)

Σαμάρια: Λαιμός(cm), Περίμετρος(cm), Κάτω μέρος στήθους(cm)

Φίμωτρα: Λαιμός(cm), Μήκος Μουσούδας(cm),  Περίμετρος Μουσούδας(cm),  Πίσω μέρος λαιμού(cm)

Απλό, κομψό, δερμάτινο περιλαίμιο με fleece σε διάφορα χρώματα. Ένα αξεσουάρ ποιότητας που θα αγαπήσει ο σκύλος σας αλλά και το πορτοφόλι σας.

Τα προϊόντα της καθημερινής σειράς της PetCreations προσφέρουν μία ξεχωριστή εμφάνιση στους πιστούς μας φίλους. Σχεδιασμένα έτσι, ώστε τα κατοικίδια μας να τα απολαμβάνουν οποιαδήποτε στιγμή, στην βόλτα, στο παιχνίδι, στην άσκηση, στην εκπαίδευση αλλά και στην ξεκούραση.

Όλα τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας ώστε να αντέχουν στο χρόνο και σε όλες τις περιστάσεις. Γνήσια δέρματα 100%, ιμάντες και σχοινιά υψηλών προδιαγραφών, ανθεκτικά μεταλλικά μέρη και μοναδικά διακοσμητικά.

Απολαύστε εσείς και οι πιστοί σας φίλοι την άνεση, την αντοχή και τον ξεχωριστό σχεδιασμό των προϊόντων μας στις καλύτερες τιμές.

Ξεχωριστές δημιουργίες, για τους ξεχωριστούς μας φίλους.

PetCreations

Δερμάτινα Προϊόντα

Σε περίπτωση που λερωθεί κάποιο δερμάτινο προϊόν μπορείτε να το τρίψετε απαλά με κάποιο μαλακό σφουγγάρι και σαπούνι.Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ αιχμηρά αντικείμενα ή σκληρές επιφάνειες που μπορούν να βλάψουν το δέρμα.

Ιμάντινα Προϊόντα

Τα ιμάντινα προϊόντα μπορούν εύκολα να πλυθούν στο χέρι με οποιόδήποτε απορρυπαντικό.

Η Topline είναι το μήκος της πλάτης του σκυλιού σας, μετρούμενη κατά μήκος της κορυφής της σπονδυλικής στήλης από το ακρώμιο (σημείο Α), - το υψηλό μέρος της πλάτης ανάμεσα στις ωμοπλάτες, όπου ο λαιμός ενώνει το σώμα, στη βάση της ουράς (σημείο Β) όπου η ουρά ενώνεται με το σώμα.


Η Περίμετρος (ή το στήθος) είναι όλη η διαδρομή γύρω από το μεγαλύτερο μέρος του θώρακα του σκύλου σας, σε γενικές γραμμές ακριβώς πίσω από τα ακρώμια (σημείο C) μέχρι ακριβώς πίσω από τα μπροστινά πόδια (σημείο D) και ξανά πίσω μέχρι την άλλη πλευρά του σημείου C.


Ο Λαιμός μετριέται εκεί όπου το κολάρο του σκύλου σας ενώνεται χωρίς να τον σφίγγει καθόλου  - από περίπου την κορυφή του στήθους (σημείο Ε) μέχρι ακριβώς πάνω από το ακρώμιο (σημείο F) και ξανά μέχρι το σημείο Ε.


Το Κεφάλι μετριέται από ακριβώς μπροστά από τα αυτιά (σημείο G), γύρω κάτω από το σαγόνι (σημείο H) και back up. Αυτή η μέτρηση είναι απαραίτητη για ορισμένα είδη καλύμματα κεφαλής, και ειδικά για παράμαλλα και κουκούλες.


Το πίσω μέρος του λαιμού μετριέται από μόλις πάνω από τα αυτιά (σημείο G) μέχρι το λαιμό σε πρότυπο επίπεδο κολάρο (σημείο F)


Κάτω μέρος του στήθους - ακριβώς πάνω από το στήθος στο σημείο του κολάρου (σημείο Ε) κάτω από το σκυλί, ανάμεσα στα μπροστινά πόδια και λίγο πίσω από τα μπροστινά πόδια (σημείο D).


Η Μέση (περιφέρεια) μετριέται γύρω από το σκυλί ακριβώς πίσω από το τελευταίο πλευρό (σημείο L) γύρω από το σώμα (σημείο Μ) - και ξανά πίσω. 

 

ΦΙΜΩΤΡΑ

A) Μήκος Μουσούδας μετριέται από ακριβώς μπροστά στην μύτη του σκύλου, μέχρι το σημείο που ενώνεται με το κρανίο το σκύλου. (A - ΚΟΚΚΙΝΟ)


B) Περίμετρος μουσούδας μετριέται από το σημείο που ενώνεται με το κρανίο η μουσούδα γύρω από την κάτω πλευρά της μουσούδας και ξάνα επάνω. (B - ΜΠΛΕ)


C) Το πίσω μέρος του λαιμού μετριέται από μόλις πάνω από τα αυτιά μέχρι το λαιμό. (C - ΠΡΑΣΙΝΟ)


D) Ο Λαιμός μετριέται εκεί όπου το κολάρο του σκύλου σας ενώνεται χωρίς να τον σφίγγει καθόλου  - από περίπου την κορυφή του στήθους μέχρι ακριβώς πάνω από το ακρώμιο και ξανά μέχρι στη κορυφή. (D - ΜΩΒ)

 

  • Κωδικός Προϊόντος: PC10535S/40
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 13,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 10,57€

Διαθέσιμες Επιλογές

Δερμάτινο περιλαίμιο με στρας. Βρείτε και εσείς το δερμάτινο περιλαίμιο το οποίο αρμόζει σ..
10,00€
text_tax 8,13€

Δερμάτινο περιλαίμιο με πατουσάκια και bulldogs. Βρείτε και εσείς το δερμάτινο περιλαίμιο το οπ..
10,00€
text_tax 8,13€

Δερμάτινο περιλαίμιο με πατουσάκια, κώνους και bulldogs. Βρείτε και εσείς το δερμάτινο περιλαίμ..
10,00€
text_tax 8,13€

Δερμάτινο περιλαίμιο με πατουσάκια και Yorkshires. Βρείτε και εσείς το δερμάτινο περιλαίμι..
10,00€
text_tax 8,13€

Δερμάτινο περιλαίμιο με πατουσάκια, κώνους και Yorkshires. Βρείτε και εσείς το δερμάτινο π..
10,00€
text_tax 8,13€

Δερμάτινο περιλαίμιο με μεταλλικές πυραμίδες, διακοσμητικά και επένδυση με δέρμα φιδιού. Πλάτος 3 εκ..
28,00€
text_tax 22,77€

Δερμάτινο περιλαίμιο με μεταλλικούς σταυρούς και σκυλιά "doberman". Βρείτε και εσείς το δε..
16,00€
text_tax 13,01€

HST - Λουκάνικο φτιαγμένο από υλικό γιούτας, με μαλακή εσωτερική επένδυση. Κατάλληλο για τα π..
16,00€
text_tax 13,01€

Απλό, κομψό, δερμάτινο περιλαίμιο με fleece σε διάφορα χρώματα. Ένα αξεσουάρ ποιότητας που..
13,00€
text_tax 10,57€

Διαλέξτε ένα όνομα, μία λέξη, μία φράση ή ότι εσείς επιθυμείτε και κεντήστε την στο περιλαίμιο ..
35,00€
text_tax 28,46€