HST - Προστατευτικό μανίκι εκπαίδευσης - Pro

HST - Προστατευτικό μανίκι εκπαίδευσης - Pro

Προσοχή

Σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη σε χρώμα κάποιου δέρματος ή ιμάντα που επιλέξατε, θα σας ενημερώνουμε για την πιθανή τροποίηση ή καθυστέρηση του προϊόντος.

Εφαρμογή Προϊόντων

Για την καλύτερη εφαρμογή των προϊόντων στα σχόλια της παραγγελίας ανάλογα το προϊόν γράψτε μας τις εξής διαστάσεις σύμφωνα με τον οδηγό διαστάσεων:

Κολάρα: Λαιμός(cm)

Σαμάρια: Λαιμός(cm), Περίμετρος(cm), Κάτω μέρος στήθους(cm)

Φίμωτρα: Λαιμός(cm), Μήκος Μουσούδας(cm),  Περίμετρος Μουσούδας(cm),  Πίσω μέρος λαιμού(cm)

HST - Προστατευτικό μανίκι εκπαίδευσης για σκυλιά που μαθαίνουν να δαγκώνουν ανεξαρτήτου ηλικίας. Συνδυασμός από πλαστικό στο πάνω μέρος (ώμος) και ίνες γιούτας στο κάτω. Το πάνω μέρος είναι πλαστικό και εφαρμόζει σε όλους τους τύπους σώματος. Το πάνω μέρος επίσης, συνδέεται με το κάτω με ένα δερμάτινο λουρί. Το μανίκι έχει και ανταλλακτικό με βοηθητική λαβή για τη σωστή χρήση του, και εξυπηρετεί τις ανάγκες του κάθε εκπαιδευτή.

Οι συνεργάτες μας “HST” είναι μια κορυφαία εταιρεία στην Ευρώπη και στην Αμερική που συνδέονται με τον εξοπλισμό εκπαίδευσης σκύλων. Η ποιότητα των προϊόντων και η εμπειρία που έχουν στον τομέα της εκπαίδευσης μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχετε  για να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας.

Όλα τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας ώστε να αντέχουν στο χρόνο και σε όλες τις περιστάσεις. Γνήσια δέρματα 100%, ιμάντες και σχοινιά υψηλών προδιαγραφών, ανθεκτικά μεταλλικά μέρη και μοναδικά διακοσμητικά.

Απολαύστε εσείς και οι πιστοί σας φίλοι την άνεση, την αντοχή και τον ξεχωριστό σχεδιασμό των προϊόντων μας στις καλύτερες τιμές.

Ξεχωριστές δημιουργίες, για τους ξεχωριστούς μας φίλους.

PetCreationsΔιαστάσεις
Μήκος
Πλάτος
Υλικά
Τύπος Υλικών

Δερμάτινα Προϊόντα

Σε περίπτωση που λερωθεί κάποιο δερμάτινο προϊόν μπορείτε να το τρίψετε απαλά με κάποιο μαλακό σφουγγάρι και σαπούνι.Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ αιχμηρά αντικείμενα ή σκληρές επιφάνειες που μπορούν να βλάψουν το δέρμα.

Ιμάντινα Προϊόντα

Τα ιμάντινα προϊόντα μπορούν εύκολα να πλυθούν στο χέρι με οποιόδήποτε απορρυπαντικό.

Η Topline είναι το μήκος της πλάτης του σκυλιού σας, μετρούμενη κατά μήκος της κορυφής της σπονδυλικής στήλης από το ακρώμιο (σημείο Α), - το υψηλό μέρος της πλάτης ανάμεσα στις ωμοπλάτες, όπου ο λαιμός ενώνει το σώμα, στη βάση της ουράς (σημείο Β) όπου η ουρά ενώνεται με το σώμα.


Η Περίμετρος (ή το στήθος) είναι όλη η διαδρομή γύρω από το μεγαλύτερο μέρος του θώρακα του σκύλου σας, σε γενικές γραμμές ακριβώς πίσω από τα ακρώμια (σημείο C) μέχρι ακριβώς πίσω από τα μπροστινά πόδια (σημείο D) και ξανά πίσω μέχρι την άλλη πλευρά του σημείου C.


Ο Λαιμός μετριέται εκεί όπου το κολάρο του σκύλου σας ενώνεται χωρίς να τον σφίγγει καθόλου  - από περίπου την κορυφή του στήθους (σημείο Ε) μέχρι ακριβώς πάνω από το ακρώμιο (σημείο F) και ξανά μέχρι το σημείο Ε.


Το Κεφάλι μετριέται από ακριβώς μπροστά από τα αυτιά (σημείο G), γύρω κάτω από το σαγόνι (σημείο H) και back up. Αυτή η μέτρηση είναι απαραίτητη για ορισμένα είδη καλύμματα κεφαλής, και ειδικά για παράμαλλα και κουκούλες.


Το πίσω μέρος του λαιμού μετριέται από μόλις πάνω από τα αυτιά (σημείο G) μέχρι το λαιμό σε πρότυπο επίπεδο κολάρο (σημείο F)


Κάτω μέρος του στήθους - ακριβώς πάνω από το στήθος στο σημείο του κολάρου (σημείο Ε) κάτω από το σκυλί, ανάμεσα στα μπροστινά πόδια και λίγο πίσω από τα μπροστινά πόδια (σημείο D).


Η Μέση (περιφέρεια) μετριέται γύρω από το σκυλί ακριβώς πίσω από το τελευταίο πλευρό (σημείο L) γύρω από το σώμα (σημείο Μ) - και ξανά πίσω. 

 

ΦΙΜΩΤΡΑ

A) Μήκος Μουσούδας μετριέται από ακριβώς μπροστά στην μύτη του σκύλου, μέχρι το σημείο που ενώνεται με το κρανίο το σκύλου. (A - ΚΟΚΚΙΝΟ)


B) Περίμετρος μουσούδας μετριέται από το σημείο που ενώνεται με το κρανίο η μουσούδα γύρω από την κάτω πλευρά της μουσούδας και ξάνα επάνω. (B - ΜΠΛΕ)


C) Το πίσω μέρος του λαιμού μετριέται από μόλις πάνω από τα αυτιά μέχρι το λαιμό. (C - ΠΡΑΣΙΝΟ)


D) Ο Λαιμός μετριέται εκεί όπου το κολάρο του σκύλου σας ενώνεται χωρίς να τον σφίγγει καθόλου  - από περίπου την κορυφή του στήθους μέχρι ακριβώς πάνω από το ακρώμιο και ξανά μέχρι στη κορυφή. (D - ΜΩΒ)

 

  • Μάρκα: HST
  • Κωδικός Προϊόντος: TT100025/85
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 160,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 130,08€
HST - Προστατευτικό μανίκι εκπαίδευσης για σκυλιά που μαθαίνουν να δαγκώνουν ανεξαρτήτου ηλικ..
155,00€
text_tax 126,02€

HST - Προστατευτικό μανίκι εκπαίδευσης κρυφό, χρησιμοποιείται για προχωρημένα σκυλιά που έχουν..
135,00€
text_tax 109,76€

HST - Κάλυμμα για μανίκι εκπαίδευσης, Εφαρμόζει σε όλα τα διαθέσιμα μανίκια εκπαίδευσης τ..
35,00€
text_tax 28,46€

HST - Λουκάνικο φτιαγμένο από υλικό γιούτας, με μαλακή εσωτερική επένδυση. Κατάλληλο για τα π..
16,00€
text_tax 13,01€

Διαλέξτε ένα όνομα, μία λέξη, μία φράση ή ότι εσείς επιθυμείτε και κεντήστε την στο περιλαίμιο ..
46,00€
text_tax 37,40€

Περιλαίμιο Διπλού Ιμάντα Παραλλαγής με διπλή αγγράφα, πλάτος 5cmΤα προϊόντα της καθημερινής σειράς τ..
36,00€
text_tax 29,27€

Δερμάτινος οδηγός πλεκτός με μπρούντζινο κλειδί ασφαλείας. Οδηγοί που θα ξεχωρίζετε με το στυλ τους ..
25,00€
text_tax 20,33€

HST - Σφήνα δαγκώματος, με μία λαβή , με διαστάσεις 48 x 30εκ. Προϊόν που χρησιμοποιείται σε ..
75,00€
text_tax 60,98€