Χονδρική

Καλώς  ήλθατε  στο  κατάστημα χονδρικής της PetCreations.

Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες όπου θα σας βοηθήσουν να κάνετε εύκολα την παραγγελία σας μέσω του νέου ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Παρακαλούμε  διαβάστε  προσεκτικά.

Ο  τιμοκατάλογος   χονδρικής  απευθύνεται  μόνο  σε  επαγγελματίες  που  διαθέτουν  εμπορική  έδρα  και  εμπορικό  Α.Φ.Μ.   με  ίδια  ή   παρόμοια   επαγγελματική  δραστηριότητα. Για να δείτε τον τιμοκατάλογο χονδρικής πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπό μας με τα στοιχεία της εταιρίας σας και στη συνέχεια, αν εκγριθείτε, να εισέλθετε με το προσωπικό σας username και password.

H τιμή χονδρικής των προιόντων  αλλάζει  ανάλογα   με  την  ποσότητα  που  έχετε  επιλέξει. Στις αναγραφόμενες τιμές (ισχύει μόνο για εγκεκριμένους χρήστες χονδρικής) δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ ο οποίος προστίθεται στο τέλος της παραγγελίας σας και είναι ανάλογος με το ΦΠΑ της περιοχής σας. 

Παραγγελίες Χονδρικής

Για να ολοκληρωθεί μία αρχική παραγγελία χονδρικής πρέπει η πρώτη σας παραγγελία να συμπληρώσει το ελάχιστο ποσό των 100€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. 

Στην πρώτη σας παραγγελία δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής και το ίδιο ισχύει για τις επόμενες παραγγελίες σας που ξεπερνούν το ποσό των 100€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

 

Νέοι πελάτες/Δειγματισμός

Ελάτε να σας δειγματίσουμε από κοντά τα προιόντα μας στο φιλόξενο περιβάλλον του καταστήματός μας. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail η τηλεφωνικά για το ραντεβού σας.